AS_WV4_lille_491pix.jpg
Hvem-er2.jpg
logoskitse.jpg

Hvem er Würgler?

Jeg er uddannet grafisk designer og illustrator og driver tegnestuen WÜRGLERS VERDEN. Jeg udvikler visuelle identiteter, brochurer, plakater, magasiner og meget andet. Derudover illustrerer jeg bøger og levere tegninger til forskellige medier og formål. Min kunder er både store og små, offentlige og private, iværksættere og etablerede.

Før jeg startede som selvstændig, arbejdede jeg på forskellige designbureauer, hvor jeg særligt var optaget af logo design og visuel identitet. I dag er det en af kerneydelserne i WÜRGLERS VERDEN.

En anden kerneydelse er illustration. Jeg arbejder med alt fra vignetter og bogillustrationer til plakater og har bl.a. illustreret for Gyldendal og Haase & Søns Forlag. Stilen er i den naturalistiske ende af skalaen, med afstikkere til et mere humoristiske og tegneserieprægede univers, når der er brug for dét.

Mit engagement og drive som selvstændig bunder for det første i den glæde, der ligger bag arbejdet med faget. Men et meget væsentligt aspekt er også kommunikationen med mine søde kunder f.eks. om deres behov i forhold til et ønsket produkt, eller om de tanker og værdier, som ligger til grund for at skabe den rigtige grafisk identitet. For mig handler kvalitet om, at arbejde seriøst med alle sider af det grafiske arbejde og her er den gode kundekontakt og kommunikation lige så vigtig som fagligheden.

Derfor løser jeg selvfølgelig også alle opgaver, store som små, lige engageret og professionelt - og til tiden.